Loading...
Skip to Content

Behandelingen & tarieven

Ontdek onze verschillende massages

Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage is een eeuwenoude en traditionele therapie. Voor deze massage gebruiken we geen oliën en/of lotions. In geval van spierpijn kan een traditionele balsem worden aangebracht. We bewegen uw lichaam vakkundig in verschillende "yoga posities". Voor deze massage kunnen knieën en ellebogen worden gebruikt, zodat voldoende kracht kan worden uitgeoefend om het laatste stukje spanning te laten verdwijnen. De massage heeft als doel de weefsels te laten ontspannen (huid, spieren, zenuwen en gewrichten). Geblokkeerde spieren worden gekneed tot de spanning volledig verdwijnt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd om weer meer energie vrij te krijgen. Traditionele Thaise massage maakt energie vrij, verhoogt de bloedsomloop en bevordert de eliminatie van toxines.

Aanbevolen voor : stress, chronische vermoeidheid, rug- en nekpijn, hoofdpijn, stijve en geblokkeerde spieren, slechte bloedcirculatie, depressie.

Niet aanbevolen voor : zwangere vrouwen, personen met bewezen bot-, gewrichts- of spieraandoeningen, hoge bloeddruk en hartproblemen.

Tarieven : 30 min = €30 / 60 min = €60 / 90 min = €80 / 120 min = €100


Oliemassage

Hoewel oliemassage lijkt op traditionele Thaise massage, worden er geen druk- of compressietechnieken gebruikt. In plaats daarvan wordt uw lichaam zachtjes in gemasseerd met een heerlijke natuurlijke olie. Deze handmassage helpt spanningen te verminderen, de pijn te verlichten en geeft u een rustgevende slaap. Ideaal om te ontspannen en te herbronnen.

Aanbevolen voor : stress, chronische vermoeidheid, rug- en nekpijn, hoofdpijn, spierstijfheid, slechte bloedcirculatie, depressie.

Niet aanbevolen voor : personen met besmettelijke huidziekten, open wonden of infecties.

Tarieven : 30 min = €30 / 60 min = €60 / 90 min = €80 / 120 min = €100


Aromatische oliemassage

Aromatische oliemassage is een massage met essentiële oliën*. Deze oliën worden verkregen uit verschillende planten en kruiden die heilzaam zijn voor het lichaam en de gezondheid. Bij deze massage ligt de nadruk niet op druktechniek, maar op ultieme ontspanning. Bovendien zorgen de vrijkomende aroma’s van de etherische oliën voor een extra toevoeging aan de massage waarbij de geur als kalmerend werkt. Het vermindert vermoeidheid en spierstijfheid. Deze massage is erg populair bij vrouwen die een zachtere huid willen daar de oliën de huid gaan voeden en terug doet stralen.

* U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende oliën.

Aanbevolen voor : stress, chronische vermoeidheid, rug- en nekpijn, hoofdpijn, stijve en geblokkeerde spieren, slechte bloedcirculatie, depressie.

Niet aanbevolen voor : personen met besmettelijke huidziekten, open wonden of infecties.

Tarieven : 30 min = €35 / 60 min = €65 / 90 min = €85 / 120 min = €110


Voet- en beenmassage

De voet is het meest gevoelige deel van het lichaam maar al zeker niet onbelangrijk voor verzorging. De voetmassage biedt een bron van welzijn en natuurlijke genezing aan. Deze massage, die begint bij het puntje van de voet en eindigt bij de bovenkant van de dijen, bestaat uit een reeks drukoefeningen met de stok op de planetaire zones en uit drainages die het resultaat zijn van de planetaire reflexologie in combinatie met ontspannende massagetechnieken. Bij deze massage worden oliën en balsems gebruikt. Op die manier wordt de bloedsomloop verbeterd, worden zenuwen gestimuleerd en worden organen geactiveerd.

Aanbevolen voor : pijn in voeten en benen, slechte bloedcirculatie, na breuken of andere aandoeningen.

Niet aanbevolen voor : zwangere vrouwen en mensen die een knieoperatie hebben ondergaan.

Tarieven : 30 min = €30 / 60 min = €60 / 90 min = €80


Rug-, hoofd- en schoudermassage

Thaise hoofdmassage is vooral gericht op het verlichten van spanning in de cervicale regio en het bovenlichaam. Deze massage stimuleert in het bijzonder de zones die onderhevig zijn aan de stress van het dagelijkse leven door de reflex- en energiezones te gaan stimuleren. Het ontwart en werkt in op de spanningen en pijnen die zich in de schouders en de nek hebben opgehoopt. Het bevordert alsook de bloedsomloop. Deze massage helpt bovendien om chronische hoofdpijn of nekpijn te verminderen. Het gaat als het ware het spier- en gewrichtsstelsel gaan versterken. Het activeert het lymfestelsel, helpt stress te verminderen en bezorgt u een goede nachtrust.

Aanbevolen voor : mensen die veel tijd achter de computer of in de auto doorbrengen, omdat het de pijn(en) herstelt die gecreëerd werd(en) op een plaats die het gewicht van het hoofd draagt of die door een verkeerde positionering is opgewekt.

Tarieven : 30 min = €40 / 60 min = €70 / 90 min = €90


Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap ondervinden zwangere vrouwen niet alleen hormonale veranderingen, maar ook belangrijke lichamelijke veranderingen. Pijnen en spierspanningen maken deel uit van de dagdagelijkse routine. Daarom is het belangrijk de tijd te nemen om te ontspannen en tot rust te komen om van zwangerschap gerelateerde pijn(en) af te komen.

De uitdijende baarmoeder oefent druk uit op de organen in de buikstreek, zoals de lymfeklieren, waardoor zich vocht ophoopt in de voeten en onderbenen. Thaise massage voor zwangere vrouwen verbetert ten eerste de bloed- en lymfatische circulatie. Ook helpt het de spierspanning, krampen in de benen en rugpijn te verlichten. Tot slot vermindert het de pijn in de nek en de lendenstreek.

Deze zwangerschapsmassage heeft een ontspannend en pijnstillend effect. Deze ontspanning heeft een gunstig effect op de drukverdeling in de buik en heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de slaap.

Aanbevolen voor : zwangere vrouwen, prenatale massage wordt gegeven vanaf de 4e maand van de zwangerschap.

Tarieven : 30 min = €30 / 60 min = €60


Gelaatsmassage

Er zijn vijf stappen bij een gelaatsmassage :

  • Reiniging van de huid
  • Afschilfering van de huid
  • Massage met crème*
  • Gezichtsmasker* (tijdens het masker wordt een hoofd- en schoudermassage uitgevoerd)
  • Bevochtiging van de huid

*Kwaliteit producten en zorg

Gezichtsmassage is de beste manier om vroegtijdige veroudering te vertragen. Deze massage stimuleert de bloedsomloop, zorgt voor een stevigere huid en brengt de nodige voedingsstoffen en zuurstof aan om de huidcellen te verstevigen. Gezichtsmassage biedt ontspanning en welzijn en helpt u om een frisser gelaat te krijgen.

Aanbevolen voor : rimpels in gezicht en hals, verslapte huid, ouderdomsvlekken.

Tarieven : 60 min = €60


Kruidenmassage

Kruiden die als natuurlijke geneesmiddelen worden beschouwd, geven hun geur en weldadige werking vrij zodra ze in een stoombad worden verwarmd, waarna ze worden gebonden in een linnen doek en tegen het lichaam worden gedrukt of "gedept" met zachte of diepere druk, afhankelijk van de behoefte die de zones van uw lichaam aangeven. Het effect van de verspreiding van de extracten door de opperhuid en de warmte brengt weldaden op de weefsels en op de circulatie van de lichaamsvloeistoffen en het bloed. Het aanbrengen van de kruidenstempels wordt nuttig afgerond met een stevige massage van de gebieden waar de stempels zijn aangebracht, waardoor bepaalde gebieden kunnen worden losgemaakt en energieën weer in evenwicht kunnen worden gebracht.

Dankzij de warmte van de stempels werken de kruiden diep in op het onderliggende spierweefsel. Uw hele lichaam zal de heilzame werking van de kruiden voelen. Dit kan zich uiten in soepelere spieren en verlichting van spierpijn en spasmen. Deze kruidenmassage heeft ook een ontgiftende werking op uw lichaam.

Aanbevolen voor : mensen die lijden aan stress en angst en zich moe en lusteloos voelen.

Tarieven : 60 min = €70 / 90 min = €90


Thaise oliemassage

Veruit onze favoriet, Thaise oliemassage is een combinatie van traditionele Thaise massage en oliemassage. Wanneer de olie of balsem in de huid dringt, stimuleert zij de bloedsomloop en vermindert ze spierstijfheid. De masseuse brengt drukpunten aan met olie, die warmte en welzijn brengt. Genieten van een ontspannende massage in een oase van rust is hier de boodschap.

Aanbevolen voor : mensen die van een goede massage houden of die spierpijn hebben.

Tarieven : 30 min = €30 / 60 min = €60 / 90 min = €80 / 120 min = €100

?>